Çalışma Saatlerimiz:  Pzt‑Cmt  08:00‑19:00   Pzr: Kapalı
Hemen Ara:  0(322) 429 55 64

Bizi Arayarak Onarım Talebi Oluşturabilirsiniz!

HIZLI ONARIM

Profesyonel teknik ekibimizin hızlı onarım desteği için bizleri arayabilir, cihazınızın onarılması için randevu oluşturabilirsiniz.

UYGUN FİYAT

Cihazınızın ihtiyacı olan yedek parçayı tespit edip, uygun işçilik ücreti ile sizler için temin ediyor ve cihazınızı en hızlı şekilde onarıyoruz.

PARÇA GARANTİSİ

25 Yıllık Adana yetkili servis tecrübesi ile sizlere kalite ve güveni bir arada sunmak için çabalıyor ve %100 orijinal yedek parça kullanıyoruz.

UZMAN KADRO

İşinin uzmanı ekiplerimiz ile cihazınızı en kısa süre içinde evinizden alıp, cihazınızı en kısa süre içinde onarıp geri getiriyoruz.

Biz Kimiz ?

1996 Yılından beri Bosch Adana Servisi olarak, bakım, onarım ve orijinal yedek parça hizmeti nasıl verilir çok iyi biliyoruz. Ekiplerimiz uzman Bosch Yetkili Tekniksyeni olarak ön plana çıkmaktadır. Tüm bu zaman zarfı içerisinde kusursuz müşteri memnuniyeti sağlamayı kendine ilke edinen ve mesleki yeterlilik belgesine sahip ekiplerimizle, tüm teknoloji ve gelişimi yakından takip eden eğitimli ve uzman ekiplerimiz sürekli gelişen ekip tecrübesiyle artık cihazlarınızın onarımını profesyonel ve hızlı bir şekilde, siz değerli müşterilerimize hızlı ve güvenilir hizmet sunmaktan gurur duyarız.

Bosch Adana Servisi olarak bugünde sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Tüm bu hizmetlerin yanında sürekli müşterilerini arayan sorun yaşadıkları bir konu olup olmadığını soran destek ekibimiz ve sürekli kazandığımız müşteri portföyü ile binlerce müşteriye hizmet vermiş bulunmaktayız!

Hizmetlerimiz

BİZİ ARAYARAK ONARIM TALEBİ OLUŞTURABİLİRSİNİZ!

Call Now ButtonHemen Ara